Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

Rocar-Tech nu ook importeur van J.A. Becker stempelhefbruggen

Vanaf 13 januari jl. is Rocar-Tech Garage Equipment B.V. importeur van J.A. Becker & Söhne.

De naam J.A. Becker is reeds bekend in equipmentland, directeur Jan Roozeboom is dan ook tevreden met dit importeurschap. “We zijn al langere tijd op zoek naar een leverancier van goede stempelhefbruggen, bij J.A. Becker hebben we gevonden wat we zochten, mede door hun brede assortiment hierin.”

Wat J.A. Becker uitzonderlijk maakt is de productie van stempelhefbruggen voor personen-, vracht,- en landbouwwagens. De stempelhefbruggen zijn leverbaar met een hefvermogen van 3.000 kg tot 40.000 kg per stempel.

Historie

J.A. Becker & Söhne begon als een werkplaats, opgericht in 1897 door Jacob Augustus Becker. Hij voerde metalen werken voor de lokale industrie.

Aan het eind van 1920 werd de hydraulische druk ingevoerd, dit kwam ter vervanging van de mechanische schroeven. Vanaf dat moment was het slechts een kleine stap van het gebruik van hydraulisch vermogen, niet alleen voor het persen, maar ook voor het heffen. Aan het begin van 1930 is het bedrijf begonnen met het produceren van typische producten van vandaag, waaronder de stempelhefbrug.

Voor meer informatie over de producten van J.A. Becker ga naar http://rocartech.nl/productgroep/ja-becker/ of neem contact met ons op 074 259 4161.

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl