Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

Rocar-Tech Garage Equipment B.V. richt de werkplaats voor nieuwe hightech pand van Terlouw Jaquar Land Rover volledig in

De Terlouw Autogroep B.V. heeft voor het nieuw te bouwen hightech pand op het Park15 Business in Oosterbeek gekozen voor Rocar-Tech Garage Equipment B.V. als partner voor het leveren, plaatsen en de technische ontzorging van de complete werkplaatsinrichting.

Emile Terlouw, directeur van de Terlouw Autogroep, heeft groeiambities en verwacht op de nieuwe locatie deze groeiambities met de vooraanstaande merken Jaquar en Land Rover te kunnen waarmaken. Bij een nieuw hightech pand hoort natuurlijk ook de juiste garage equipment partner die kan bijdragen in deze groei.

De snelste weg naar passend equipment
Rocar-Tech heeft tijdens de AutoProf in Gorinchem de definitieve opdracht in ontvangst mogen nemen en zal de Terlouw Autogroep bijstaan bij het realiseren van de nieuwe werkplaatsinrichting inclusief het periodieke onderhoud en zo de ondersteuning bieden de gewenste groei te kunnen realiseren.  De order omvat 10 hefbruggen, APK-en uitlijn-apparatuur  en de levering en installatie van het leidingwerk m.b.t. de olie, perslucht en de uitlaatgasafzuiging

Kwalitatief, betrouwbaar en meedenken in de wens van de klant
Wij willen als Rocar-Tech niet enkel en alleen bekend staan als een leverancier van garage equipment, maar als partner in het bieden van totaaloplossingen voor de automotive werkplaats. “Het beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van leveren en plaatsen van garage equipment, onderhoud, keuren, ijken/kalibreren en het verrichten van reparaties aan nagenoeg alle voorkomende merken is dan ook noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de wens van onze klant ”, aldus Jan Roozeboom, directeur van Rocar-Tech Garage Equipment B.V.  “Ik ben dan ook zeer verheugt dat de Terlouw Autogroep  ons als partner heeft gekozen”. Als extra service zullen wij de gewenste machines leveren in de gewenste huisstijlkleur van de Terlouw Autogroep.

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl