Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

Profile / GlasGarage Culemborg

Profile Culemborg kiest ook voor de BrainBee CONNEX DIGITAL ADAS.

Dit uiterst innovatieve systeem won eerst de “Automechanica Innovation Award” en daarna won het de 1e prijs bij de experts van Krafthand Duitsland.

https://brainbee.mahle.com/digital-adas-won-the-1st-place-…/

Universele werkplaatsen hebben moeite met het verkrijgen van een groot aantal specifieke panelen, voor elke sensor die moet worden gekalibreerd is een ander paneel nodig. Dit brengt aanzienlijke investeringskosten met zich mee.

BrainBee DIGITAL ADAS werkt door een groot TV scherm voor het voertuig te plaatsen en op dit TV scherm de al deze verschillende borden voor kalibratie te projecteren. Dit gepatenteerde systeem zorgt er voor dat u ruimte bespaart en een overvloed aan ADAS borden niet hoeft aan te schaffen.

CONNEX vormt de kern van het systeem en zorgt voor uitstekende, snelle en dynamische resultaten. Het systeem kan ook constant worden bijgewerkt en geïntegreerd met voertuigen die geleidelijk één of meerdere ADAS-systemen zullen gebruiken.

Het hele proces is opnieuw gedefinieerd door de R&D-afdeling van BrainBee/MAHLE Aftermarket, waarbij nieuwe en innovatieve, technische en proces gerelateerde oplossingen zijn geïdentificeerd, in vergelijking met wat er al in de markt verkrijgbaar is.

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl