Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

ANWB

900 Diagnosetesters voor ANWB

Met heel veel trots kunnen wij u melden dat wij de ANWB mogen voorzien van 900 diagnosetesters. Alle negenhonderd Wegenwachters gaan op korte termijn gebruikmaken van mobiele diagnoseapparatuur van Brainbee. De eerste tweehonderd exemplaren zijn al recentelijk uitgerold.

 

De BrainBee Connex diagnosetester is een zeer snel zelfdiagnosesysteem. Niet langer dan 7 seconden…. en u bent klaar voor gebruik.

De totaal nieuwe grafische weergave helpt om in elke situatie rechtstreeks en snel alle benodigde informatie met de hoogste expertise te krijgen. Het zelfdiagnosesysteem is gereorganiseerd en wordt weergegeven op een zeer gebruiksvriendelijke manier, zodat u elke diagnose onder controle heeft en snel kunt werken.

Ook dankzij de toevoeging van de informatieve functies CONNEX B-PS INFO, TUTOR en VIDEO VOORBEELDEN weet u altijd hoe u met elke diagnose om moet gaan alsof u nog nooit anders heeft gedaan. Heeft u nog steeds uw twijfels dan is er B.O.B. (Brain on Board) om u te helpen. Stel de CONNEX op de proef!

Graag verwijzen wij u naar het artikel dat onlangs verschenen is op After Sales Magazine.

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl