Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

ABS Pijnaker

BrainBee CONNEX DIGITAL ADAS voor ABS Autoherstel Pijnaker te Aalsmeer.

Universele werkplaatsen hebben moeite met het verkrijgen van een groot aantal specifieke panelen, voor elke sensor die moet worden gekalibreerd is een ander paneel nodig. Dit brengt aanzienlijke investeringskosten met zich mee.

BrainBee DIGITAL ADAS werkt door een groot TV scherm voor het voertuig te plaatsen en op dit TV scherm de al deze verschillende borden voor kalibratie te projecteren. Dit gepatenteerde systeem zorgt er voor dat u ruimte bespaart en een overvloed aan ADAS borden niet hoeft aan te schaffen.

CONNEX vormt de kern van het systeem en zorgt voor uitstekende, snelle en dynamische resultaten. Het systeem kan ook constant worden bijgewerkt en geïntegreerd met voertuigen die geleidelijk één of meerdere ADAS-systemen zullen gebruiken.

Het hele proces is opnieuw gedefinieerd door de R&D-afdeling van BrainBee/MAHLE Aftermarket, waarbij nieuwe en innovatieve, technische en proces gerelateerde oplossingen zijn geïdentificeerd, in vergelijking met wat er al in de markt verkrijgbaar is.

Wij wensen de medewerkers van ABS Autoherstel Pijnaker te Aalsmeer veel gebruiksgemak met het beste, snelste en meest eenvoudige ADAS kalibratie systeem op de markt.

Over ABS Pijnaker:
Ons familiebedrijf bestaat ruim 60 jaar en is uitgegroeid tot één van de modernste schadeherstelbedrijven in de regio. Door de centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor klanten met autoschade uit Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Schiphol.

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl