Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

Over ons

Op 17 februari 2003 is Jan Roozeboom gestart met “Rocar-Tech Garage Equipment B.V.”

Het eerste importeurschap was BrainBee uit Italië met diagnoseapparatuur, tijdens die periode was er de opkomst van de runflat banden. Hier waren echter geen goede machines voor beschikbaar. Uit Italië werd het volgende importeurschap binnen gehaald met Mondolfo Ferro bandenmachines. Tevens werd er vanaf die periode ook een technische dienst met aftersales opgezet voor heel Nederland. Veel bandenbedrijven hadden op dat moment een aanspreekpunt nodig voor o.a. de grote truck de- en moteermachines, hierin vond Rocar-Tech in Mondolfo Ferro ook een goede partner.

Sinds 2008 zijn wij importeur van het Italiaanse merk Ravaglioli, een wereldwijde speler op het gebied van kwalitatief goed garage equipment. Rocar-Tech heeft met deze fabrikant een zeer hoogwaardig pakket aan equipment, waarmee uw werkplaats efficiënt en gebruiksvriendelijk ingericht kan worden.

Op dit moment is Rocar-Tech doorgegroeid naar een equipment bedrijf welke uw complete APK-inrichting, hefbrug, demonteer- en balanceermachine levert, onderhoud en keurt. Alles op 1 plek met korte lijnen!

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl