Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

Onderhouden, keuren en repareren

Onderhoud en service
Jarenlange ervaring op het gebied van equipment heeft geleid tot een professionele organisatie, met eigen technische dienst, waarbij de klant centraal staat.

Rocar-Tech Garage Equipment B.V. is gecertificeerd voor het uitvoeren van onderhoud, keuringen en kalibraties aan alle equipment apparatuur.

Kwaliteit en service zijn de factoren waar wij ons mee onderscheiden op de markt. Bij ons bent u verzekerd van periodiek en vakkundig onderhoud door een van onze goed opgeleide en gecertificeerde servicemonteur.

Mocht zich onverhoopt een storing voordoen, dan bieden wij u een op maat gesneden service.

De service begint bij het opnemen en analyseren van de storing. Op basis van de afspraken die met u gemaakt zijn, wordt de benodigde service ingepland en de juiste servicedienst aangestuurd.

 

 

 

 

 

Hefbrugkeuringen
In 2017 hebben wij ons kwaliteitssysteem uitgebreid met de ISO 9001:2015 certificering. Hiermee zijn wij een eigen RDW-erkend hefbrugkeurmerk opgestart, waarbij de door brancheorganisaties opgelegde normen de maatstaven zijn. Gebruiksveiligheid staat immers op de eerste plaats.

Jaarlijks moeten alle hefsystemen in een bedrijf gecontroleerd en onderhouden worden. Wanneer uw hefbrug gekeurd is volgens het ROCAR-TECH KEURMERK, is de veiligheid van uw hefbrug gegarandeerd.

Onze merken:

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl