Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

Nieuwe datum airco cursus: Woensdag 4 mei 2016

4 mei a.s. organiseert Rocar-Tech weer een airco cursus. Het doel van deze cursus is de cursist op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van airconditioning en klimaatregeling van personenauto’s.

Deze cursus is bestemd voor technici die zich binnen het garagebedrijf bezighouden met het onderhouden en repareren van airconditioningsystemen. Om optimaal gebruik te kunnen maken van een aircoservicestation is kennis van aircosystemen van groot belang. U zult op de hoogte moeten blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van airconditioning en klimaatregeling van o.a. personenauto’s.

Door het volgen van deze cursus kunt u uw huidige kennis verbreden. Ook zult u de diagnose sneller kunnen stellen.

Het doel van deze cursus is de cursist op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van airconditioning en klimaatregeling van personenauto’s.

Examen F-gassen
De cursus wordt afgesloten met een examen. Bij een positief resultaat kan dit examen worden afgesloten met een Opleidingsgetuigschrift als bedoeld in EEG-richtlijn nr. 307/2008. (beter bekend als: F-gassendiploma)

De technicus die in het bezit is van bovengenoemd opleidingsgetuigschrift mag in de gehele Europese gemeenschap onderhoud en reparaties uitvoeren aan de airconditioning van auto’s.

Datum: woensdag 4 mei 2016
Tijd: van 15.00 tot 21.00 uur
Plaats: Rocar-Tech Garage Equipment B.V.
Granaatstraat 55, 7554 TN Hengelo (ov)
Kosten: € 395,- (excl. 21% BTW)*

*Inclusief cursusmateriaal, thee/koffie en broodjes

Inschrijven

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl