Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

Equipment Event 2019

Na het daverend succes van ons Equipment Event van 2017 en 2018 gaan wij ook dit jaar weer groots uitpakken!

Op 12, 13 en 14 april zullen wij u weer op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op equipment gebied.

Zoals u van ons gewend bent kunt u op deze dagen meerdere producten werkend zien zoals de compleet nieuwe lijn BrainBee AIR-NEX aircoservice stations, Ravaglioli TRUCK, 3D en 8CCD uitlijners, BrainBee Connex diagnose systemen, Ravaglioli banden profiel dieptemeter en nog veel meer!!!

Tevens hebben wij samen met onze partner BrainBee de laatste maanden veel tijd gestoken in BrainBee DIGITAL ADAS en met groot succes!!

Om een goede werking van de ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) camera te kunnen garanderen moet deze gekalibreerd worden. Een kalibratie van een ADAS camera wordt dan door de autofabrikant voorgeschreven, bijvoorbeeld bij een voorruitvervanging of het wisselen van banden met een andere diameter.

BrainBee DIGITAL ADAS werkt door een groot scherm voor het voertuig te plaatsen en op dit scherm de juiste borden voor kalibratie te projecteren. Dit gepatenteerde systeem zorgt er voor dat u ruimte bespaart en een overvloed aan ADAS borden niet hoeft aan te schaffen.

De BrainBee DIGITAL ADAS is op dit moment al live te zien in onze showroom!! Kom langs op ons equipment event om dit zelf te testen.

Houdt onze social media kanalen en nieuwsbrieven in de gaten, hierop informeren wij u welke noviteiten wij nog meer laten zien op deze dagen.

We ontvangen u graag op 12, 13 en 14 april.

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl