Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

Equipment Event 2018

Rocar-Tech Equipment Event 2018
In februari 2003 is Rocar-Tech Garage Equipment B.V. gestart met het verkopen en onderhouden van garage equipment. Nu, ruim 15 jaar later, is Rocar-Tech uitgegroeid tot een solide equipment bedrijf dat een complete APK- inrichting, hefbrug, demonteer- en balanceermachine levert, onderhoud en keurt.Op onze nieuwe locatie in onze uitgebreide showroom kunnen we de klanten nog beter van dienst zijn. Daarom is er ook besloten om een wederkerend “Rocar-Tech Equipment Event” te organiseren. De eerste editie zal plaats vinden op 20, 21 en 22 april 2018. Vrijdag van 13:00 uur tot 21:00 uur, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wat is er te beleven? We presenteren nieuwe en innovatieve producten, er zijn live demo’s van een nieuwe hightech automaatbak spoelmachine, deze is uniek in de markt!  Ook demo van een nieuw Brainbee diagnosesysteem met unieke storingsbegeleiding koppeling is er te zien.

Is alles nieuw op 20,21 en 22 april? Nee, er vindt ook een spectaculaire uitverkoop plaats van overjarige modellen en occasions. Familie en vrienden zijn welkom, voor de kids is er een gigantisch springkussen en voor de inwendige mens wordt ook gezorgd.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens ons Equipment Event!

Voor het volledige programma klik hier.

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl