Diagnose Ravaglioli Hefbruggen Remmenbank Emissieset Aircoservicestations Ravaglioli Wielservice
De nieuwste ACTIEFOLDER

Nu bekijken

Altus rollenremtestbanken nu ook in ons assortiment!

Rocar-Tech Garage Equipment B.V is op 15 juni j.l. gestart met de verkoop van het gehele assortiment rollenremtestbanken en teststraten van Altus-Escon-Company BV.

Door deze type rollenremtestbanken aan het assortiment toe te voegen kan Rocar-Tech haar klanten nog beter bedienen. Deze aanvulling geeft antwoord op de vraag naar effici├źnte mogelijkheden met betrekking tot remmentesten in kleinere ruimten. Indien een platenbank qua remlengte in de werkplaats niet mogelijk is kan men een 22cm lage rollenremtestbank voor de 4 koloms hefbrug plaatsen. De sterke motoren van 5,5kw zijn aan de zijkant van het rollenbed geplaatst waardoor ook de zwaardere bedrijfsvoertuigen, 4×4 en elektronische parkeerremtesten goed uitgevoerd kunnen worden. Alle banken kunnen uitgevoerd worden met verschillende type displays.

Ook voor aanhangers, caravans en campers is er een brede rollenremtestbank met lange rollen beschikbaar. De RT 9002 heeft een testbreedte van 268 cm in combinatie met een oploopremsimulator en pneumatisch liftsysteem kunnen aanhangers met 2 of 3 assen eenvoudig getest worden. De slag is 100 mm en de liftcapaciteit 4000 kg.

Alle Altus testsystemen zijn NMI goedgekeurd en beschikbaar in vele samenstellingen.

De snelste weg naar passend equipment! Tel: +31 (0)74 259 41 61 E-mail: info@rocartech.nl